Nu kickar vi igång hösten 2021!

Samhällsmatchen fyller tre år och går in i en ny intensiv och utvecklande fas.  Under våren har vi redan hunnit genomföra en del aktiviteter såsom vår Sommarjobbsmässa, Karriärdag och Klasskampen. Utöver det så har vi hunnit genomföra ett tiotal skolbesök med våra spelare och ambassadörer samt fortsatt arbetet med vår efterskoleverksamhet där vi introducerar idrott och rörelse för mellanstadiebarn.

 

Nu till hösten lanserar vi ett nytt koncept kopplat till spontanfotbollen. Tanken är att utveckla konceptet och arbeta med något vi väljer att benämna som ”sportchefer” och ”coacher”. Tanken är att dessa individer ska vara med och se till att vår verksamhet tar nästa steg och i större utsträckning förankras i våra områden ute i Söderort.  Vi kommer att, likt tidigare år, arrangera Blåljusmatchen som är ett initiativ där vi försöker bygga broar mellan ungdomar och blåljuspersonal och vi ämnar att ta vårt inkluderingsprogram ytterligare en nivå.

 

Vi ser en samhällsutvecklingen där initiativ likt Samhällsmatchen i större utsträckning behövs och efterfrågas. Behovet av att arbeta förebyggande och nära de individer vi vill nå är avgörande för vårt fortsatta arbete.  Att en stark och stor aktör som Hammarby Fotboll gör detta är något som efterfrågas av dem individerna vi dagligen träffar i vår verksamhet. Vi inom Samhällsmatchen ämnar att ta ett stort ansvar i samhället och fortsätta göra mycket för fler i vår stad.