Ta nästa steg i ditt arbetsliv

 

Sedan 2018 har Samhällsmatchen arrangerat vår arbetsmässa Karriärdagen och totalt har vi nu anordnat mässan vi 9 tillfällen. Målet med Karriärdagen är att matcha ihop individer som står långt från arbetsmarknaden till ett jobb. Mässan riktar sig till dig som är 18 år eller äldre och som söker en heltid-, deltids-, extra-, eller timanställning med företag i Hammarby Fotbolls nätverk.

Sedan den första Karriärdagen 2018 har vi slussat ut totalt 158 individer i sysselsättning via dessa mässor. En oerhört fin bedrift som vi är stolta över, men vi vill mer. Som ett resultat av det goda arbetet med våra Karriärdagar på Tele2 Arena så har vi, tillsammans med vår huvudpartner Stena Fastigheter, valt att anordna lokala arbetsmässor. Syftet med detta var att nå ut till ännu fler och att vara tillgänglig för en större grupp människor.  De lokala Karriärdagarna startade vi med 2022 med två mässor i Fisksätra och Skärholmen som totalt resulterade i 32 anställningar. Även denna del kommer vi att fortsätta med framgent.

Samhällsmatchen har ambitionen att arrangera Karriärdagen vid flera tillfällen per år. Från och med hösten hösten 2024 kommer konceptet att byta namn och hädanefter gå under namnet Rekryteringsträff.

Vill ditt företag vara med? Vi söker flera företag som vill medverka i detta positiva sammanhang. Arbetar du för ett företag som är i behov av att rekrytera personal? Skicka ett meddelande till oss på kontakt@samhallsmatchen.se för kontakt.

Vill du veta mer om konceptet? Kontakta i så fall ansvarige Abel Abraham på mejladressen abel.abraham@hammarbyfotboll.se

 

Följ oss på