Samhällsmatchen / Projekt / Sommarjobbsmässan

Samhällsmatchen och Hammarby Fotboll arrangerar sommarjobbsmässa för unga.

Den 4 april 2019 arrangerade Samhällsmatchen, Hammarby Fotboll och Stena Fastigheter sin Sommarjobbsmässa. Syftet med Sommarjobbsmässan var att få ungdomar i åldrarna 16–20 år att få ett sommarjobb. Totalt närvarade 287 ambitiösa ungdomar som visade framfötterna och hoppades finna ett arbete för sommaren och av dessa så fann 14 individer ett arbete.

Sommarjobbsmässan arrangerades på Tele2 Arena, och elva företag var på plats för att leta efter drivna ungdomar som sökte sommarjobb. Dessa var:

Astrids Restauranger & Catering
Be-Mannix AB
Bosphorus AB
Global Fastighetsservice
EnRival AB
Logent AB
PerformIQ
Sefina Pantbank
Supersports Internationel AB
Södertörns brandförsvarsförbund
Södra Teatern

Abel Abraham CSR-ansvarig på Hammarby Fotboll, och han är mycket nöjd med dagen.

– Det här blev ännu bättre än vad vi hade föreställt oss. Att vi skulle locka ungdomar till detta initiativ hade stora förhoppningar på, men inte att det skulle bli så här stort redan första året. Våra samarbetspartners slöt upp mangrant och återkopplingen har varit över förväntan. Företagen och deltagarna har varit mycket nöjda med dagen och det är det mest väsentliga. Detta är ett initiativ som vi även kommer att genomföra inför nästa sommar och vår ambition är ju självklart att det ska bli ännu bättre då, säger han.

Vi vill passa på att rikta ett extra stort tack till Stockholm Live för all hjälp och stöd.

Stena Fastigheter och Hammarby Fotboll vill passa på att tacka alla besökare, företag och funktionärer som deltog denna dag.

Bli partner och stöd oss

Samhällsmatchen finansieras genom en kombination av offentligt stöd och externa samarbetspartners. Men alla är självklart välkomna att bidra – stora som små.

Så kan du hjälpa till