Samhällsmatchen / Bli partner och stöd oss

Samhällsmatchen finansieras genom en kombination av offentligt stöd och externa samarbetspartners. Alla medel är välkomna – stora som små – och därför vänder vi oss till alla som kan tänkas vilja bidra till Samhällsmatchen uppstart och fortlevnad.

 

Så här kan du stödja oss

Huvudpartner

Som Huvudpartner spelar ni en avgörande roll i samhällsutvecklingen i Söderort. Tillsammans med oss och våra kommunikationsbyråer kommer ni vara en betydelsefull del av utvecklingen av Samhällsmatchen. Som huvdudpartner får man branschexklusivitet och skräddarsydda aktiveringar.

Kontakta oss för att bli partner

Officiell Partner

Som Officiell Partner kommer ni kunna exponera ert varumärke på hemsidan, använda er av Samhällsmatchens logotyper i egna kanaler och få ta del av inspirerande föreläsningar samt få möjlighet att påverka utvecklingsarbetet för Samhällsmatchen.

Kontakta oss för att bli partner

Vän till samhällsmatchen

Som Vän till Samhällsmatchen kommer ni kunna exponera ert varumräke på hemsidan och använda er av Samhällsmatchens logotyper i egna kanaler. Som tack får du ett omnämnande här på webbsidan.

Kontakta oss

Stöd oss via Swish

Alla bidrag är välkommna – stora som små – och vill du som privatperson vara med och stötta Samhällsmatchens uppstart och fortlevnad kan du swisha valfri summa till 123 182 69 81.