En partner som tänker med hjärtat

Bosphorus Matkluster har varit en partner till Samhällsmatchen sedan starten. De har varit med och bidragit med mat kopplat till alla våra aktiviteter sedan 2018. Aktivitet värda att belysa är Klasskampen, Blåljusmatchen, Inkluderingsprogrammet mm. Det finns inte något initiativ där Bosphorus inte varit med och möjliggjort för våra deltagare till god och hälsosam mat. Tillsammans med Bosphorus har vi kunnat erbjuda mat till alla våra deltagare vilket uppskattats av både oss och deltagarna själva.

Serdar Öztenar, grundare och VD på Bosphorus Matkluster delar med sig av sina tankar:

“För oss på Bosphorus matkluster är det självklart att fortsätta stötta Hammarbys initiativ Samhällsmatchen. Vi går nu in på det femte året som partner. Långsiktighet är en förutsättning för den här typen av arbete som syftar till att göra skillnad för bättre hälsa och mer jämlikhet.

Som färdigmatsproducent är vår förhoppning dessutom att bidra till Samhällsmatchen med att barn och unga tidigt får lära sig vikten av bra matvanor.”

För Bosphorus är det viktigt att vara nära och göra saker på riktigt. Engagemanget ska synas och man vill vara en del av en långsiktig positiv förändring.

Vi tackar Bosphorus Matkluster för deras engagemang och ser framemot flera år tillsammans.

Följ oss på