För BST är det viktigt att ge fler barn en meningsfull fritid och gemenskap

Samhällsmatchen och BST (Berges Schakt och Transport) har i många år haft ett givande samarbete. BST var en av de första företagen som valde att engagera sig i Hammarbys arbete ute i samhället och har sedan starten 2018 varit en viktig samarbetspart för oss.

Tillsammans med BST har vi kunnat starta upp delar av vår verksamhet och växla upp vårt arbete i Söderort. Att vara en närvarande aktör i samhället har alltid varit en viktig fråga för familjeföretaget BST.

Jonathan Berge, ekonomiansvarig på BST, säger följande:

– BST vill vara en närvarande resurs i samhället och prioriterar den lokala förankringen. I det vill vi främst lägga det stora fokuset på barn och ungdomar i föreningslivet och organisationer. Det är viktigt att alla ungdomar ur alla delar av samhället ska ha möjligheten att utvecklas, engagera sig och utöva hälsofrämjande aktiviteter som bidrar till en meningsfull fritid och gemenskap.

Inom ramen för vårt samarbete ämnar vi nu öka vår närvaro i vårt upptagningsområde. Ett område som ligger extra varmt om hjärtat är Södertälje då bland annat företaget har sina rötter i området och då vi sedan starten alltid bedrivit diverse aktiviteter där.

För oss är BST en viktig samarbetspart och vi ser framemot många år tillsammans.

Följ oss på