Samhällsmatchen / Projekt / Karriärdag

Boosta din Karriär
på Tele2 Arena.

 

Sedan 2018 har Samhällsmatchen arrangerat vår arbetsmässa Karriärdagen och totalt har vi nu anordnat mässan vi fyra tillfällen. Målet med Karriärdagen är att matcha ihop individer som står långt från arbetsmarknaden till ett jobb. Mässan riktar sig till dig som är mellan 18 och 65 år och som söker en heltid-, deltids-, extra-, eller timanställning med företag i Hammarby Fotbolls nätverk.

Samhällsmatchen har ambitionen att arrangera Karriärdagen vid flera tillfällen per år. Vill ditt företag vara med? Vi söker flera företag som vill medverka i detta positiva sammanhang. Arbetar du för ett företag som är i behov av att rekrytera personal? Skicka ett meddelande till oss på kontakt@samhallsmatchen.se för kontakt.

 

 

Se tidigare jobbmässor nedan.

 

Sedan den första Karriärdagen 2018 har vi slussat ut totalt 81 individer i sysselsättning via dessa mässor. Adderar man även siffrorna för våra Sommarjobbsmässor samt vår digitala arbetsförmedlingen Jobbmatchen , så har vi totalt fått ut 222 individer i jobb. En oerhört fin bedrift som vi är stolta över, men vi vill mer.

Här nedan finner ni mer statistik och resultat från våra specifika Karriärdagar

Karriärdagen 1 – 17 anställningar
Karriärdagen 2 – 12 anställningar
Karriärdagen 3 – 35 anställningar
Karriärdagen 4 – 17 anställningar

Karriärdagen 5 – 34 anställningar

 

 

Här får du möjlighet att träffa Magnus, 30, som fick jobb hos Nordisk Idrottsreklam via den första Karriärdagen som Samhällsmatchen arrangerade i november 2018.

Bli partner och stöd oss

Samhällsmatchen finansieras genom en kombination av offentligt stöd och externa samarbetspartners. Men alla är självklart välkomna att bidra – stora som små.

Så kan du hjälpa till