Samhällsmatchen / Projekt / Karriärdag

Ta nästa steg i ditt arbetsliv.

 

Sedan 2018 har Samhällsmatchen arrangerat vår arbetsmässa Karriärdagen och totalt har vi nu anordnat mässan vi 9 tillfällen. Målet med Karriärdagen är att matcha ihop individer som står långt från arbetsmarknaden till ett jobb. Mässan riktar sig till dig som är 18 år eller äldre och som söker en heltid-, deltids-, extra-, eller timanställning med företag i Hammarby Fotbolls nätverk.

Sedan den första Karriärdagen 2018 har vi slussat ut totalt 158 individer i sysselsättning via dessa mässor. En oerhört fin bedrift som vi är stolta över, men vi vill mer. Som ett resultat av det goda arbetet med våra Karriärdagar på Tele2 Arena så har vi, tillsammans med vår huvudpartner Stena Fastigheter, valt att anordna lokala arbetsmässor. Syftet med detta var att nå ut till ännu fler och att vara tillgänglig för en större grupp människor.  De lokala Karriärdagarna startade vi med 2022 med två mässor i Fisksätra och Skärholmen som totalt resulterade i 32 anställningar. Även denna del kommer vi att fortsätta med framgent.

Samhällsmatchen har ambitionen att arrangera Karriärdagen vid flera tillfällen per år. Vill ditt företag vara med? Vi söker flera företag som vill medverka i detta positiva sammanhang. Arbetar du för ett företag som är i behov av att rekrytera personal? Skicka ett meddelande till oss på kontakt@samhallsmatchen.se för kontakt.

 

 

Här får du möjlighet att träffa Magnus, 30, som fick jobb hos Nordisk Idrottsreklam via den första Karriärdagen som Samhällsmatchen arrangerade i november 2018.

Samhällsmatchen finansieras genom en kombination av offentligt stöd och externa samarbetspartners. Men alla är självklart välkomna att bidra – stora som små.

Så kan du hjälpa till